tiistai 10. tammikuuta 2012

treenit hallilla

Treenattiin tänään Hannan ja Emmiinan kanssa Hukka-Hallilla. Hanna ja Emmi otti agilityä ja mä tokoa. Hertalle tein ensin paikallamakuuta ja ensimmäisestä paikallamakuusta lähti heti parin sekunnin jälkeen. Puutuin (lue:kunnolla) ja pieni rauhoittelu ja uudestaan ja sitten pysyi. Tein ehkä 3min, palkkasin ja taas pari min. sitte vapautus ja hetkeks Hertta pois kentältä.
Kertun kanssa tehtiin vähän vapaamuotosempaa treenausta :D tein vähän käännöksiä ja pientä pätkää seuraamista ja palkkasin sitä agiesteillä :D pari hyppyä ja putki. Ja se oli taas niin innoissaan :) Tehtiin maahan-seiso harjoittelua kädellä ohjaten.
Hertalle seuraavaksi 3 liikettä palkkaamatta ja superpalkka. Muuten meni hyvin mutta huomasin että ennakoi lopun perusasennoissa. Pitää olla tekemättä niitä nyt. Vähän leikittiin ja loppuun tein käännöksiä vasempaan sekä täyskäännöksiä. Tehtiin Hertalle myös luoksepäästävyyttä, Hanna avusti.

Torstaina olis möllitoko Hertan kanssa ja huomiseksi varasin kentän yksin hallista että pääsen harjoittelemaan. Tänään tehdään Kertun kanssa vielä pientä tunnariharjoittelua sisällä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti