sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Möllitoko 12.1.2012

Hertan kanssa eilen treenailtiin hallilla paikallamakuuta ja käännöksiä sekä muutama liike liikkuroituna. Tänään oli sitten vuorossa möllitoko. Möllitoko järjestettiin meidän omalla hallilla eli kenttä oli tuttu. Lähinnä paikallamakuun takia halusin mennä mutta tietysti myös muuten hyvää harjoitusta :)

ALO luokka
Luoksepäästävyys: 10
Paikallamakuu: 9 jotenkin keskittyminen herpaantui Hertalla ja katsoi just muualle kun tuli käsky maahan. Eli kaksoiskäskyn jouduin antamaan, muuten hyvä ja rauhallinen makuu.
Seuraaminen taluttimessa: 9,5 Hyvät käännökset siihen nähden että ollaan niitä vasta vajaa viikko treenattu uudella tavalla. Yleisesti oon tyytyväinen, mutta vois olla parannettavaakin.
Seuraaminen ilman hihnaa: 8,5 Huomasin että Hertta ei meinaa kestää kahta seuraamispätkää peräkkäin palkkaamatta, joten tätä pitää harjoitella jatkossa. Kääntymisissä törmäyksiä, edistämistä ja lopputäyskäännöksessä katkesi keskittyminen.
Liikkeestä maahanmeno: 10 Edisti ja PALJON! muuten hyvä, ripeä maahanmeno.
Luoksetulo: 9,5 Törmää lopussa.
Liikkeestä seisominen: 0 meni maaan. en tehnyt riittävää valmistelua alkuun ja käsky oli liian voimakas.
Estehyppy: 10 Hyvä muuten paitsi meni esteen sivulle kun kävi seisomaan. Enemmän jatkossa palkkausta suoraan esteen taa.
Kokonaisvaikutelma: 10 Yleisesti ottaen tuntu nyt Hertta tosi hyvältä kentällä. Voi kyllä johtua siitä että on kotikenttäkin mutta vire oli tosi hyvä ja nopeus riittävä, mutta ei vinkumista :)

Video kokeesta vielä loppuun :) ei oo paikallamakuuta mutta kaikki muut liikkeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti