tiistai 17. tammikuuta 2012

tokoa hallilla

Ihan kauhee päivä ollut tänään joten kävin vähän ensin purkamassa energiaa pitkällä metsälenkillä ja sen jälkeen sitten hallille treenailee. Kertulla ja Hertalla on vähän samaa ongelmaa seuraamisessa, eli edistystä ja käännökset on huonot. Kontakti on molemmilla hyvä.

KERTTU:

ruutua: lähetyksiä eri paikoista, nami kosketusalustalla. Kerran nami pois alustalta ja pysäytys ruutuun. Sen jälkeen taas samaa kun alussa eli nami alustalla oottamassa.

seuraamista: Ite kiinnitin nyt huomiota enemmän omaan kävelyyn ja huomasin että kun kävelen reippaammin ja palkkaan taakse koiran, edistys paranee HETI huomattavasti! pitää jatkossa tehä tätä molemmilla koirilla :) Lisäksi käännöksiä oikeelle ja täyskäännöksiä, käytin aika paljon käsiapua.

hyppynouto: Tätä pitää treenata ja PALJON. Kapulan pitämistä, nyt mäyhäsi suussa ihan kunnolla, varsinkin sivulla. Takastullessa hyppy ei oo varma, haluis ennemmin kiertää esteen.. Otin siihen käskysanan hyppy vielä kun tulee takas, mutta en kyl tiiä onko se kovin hyvä idea :/ täytyy vähän konsultoida treenikavereita :D

HERTTA:


paikallamakuu: Lyhyitä pätkiä, palkkausta. Hyvin pysyi :) Yksin otettiin eli ei ollu mitään häiriötä nyt.

seuraaminen: Käännöksiä vasen, oikea ja täyskäännöksiä. Välillä käsiapua, välillä ei. Edistämisen loppumiseksi aloitin palkkaamisen taakse niinkuin Kerpullakin. Hertta oli kyllä tosi innokas tänään, kontakti ei tippunut juuri ollenkaan!

hyppy: Irtoamisia.

"valmis" sanan vahvistus: Elikkä ennen paikallamakuuta koitan saada koiran huomion sanalla "valmis", jonka ideana on antaa koiralle mielikuva että nyt täytyy keskittyä, kohta tulee "maahan" käsky. Eli sen jälkeen kun olen sanonut valmis, koiran pitäisi odottaa kontaktissa niin kauan kunnes tulee maahan käsky. Tätä täytyy vahvistaa. :)

Tuli hyvä mieli treeneistä kun molemmilla koirilla oli ihan super vire päällä koko treenien ajan :) Huomenna jatketaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti