sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Hertta ALO1 & KP TOKO:ssa!

Tokokokeet oli eilen täällä Kuopiossa, mutta vieraassa hallissa kylläkin. Oli tosi kylmä päivä, varmaan -25 aamulla kun lähdin kokeeseen. Hertan kanssa on nyt lähiaikoina treenit mennyt kivasti ja sillä on ollut mukava tekemisen into =) Hyvillä mielin kokeeseen, mutta silti jännitti. Takana on kuitenkin edellisenä vuonna 3 koetta, joista 2 nollattu paikallamakuu ja yhdessä estehyppy. Yksi 3-tulos ja kaki 2-tulosta muutamaa pistettä vaille 1.

Tässä vähän kokeen kulusta:

Luoksepäästävyys: 10 ihan ok
Paikallamakuu: 10 alussa nuuskaisi kerran maata, muuten katseli ympärilleen mutta pysyi kuitenkin eikä vaikuttanut mun silmiin siltä että olisi siitä lähtenytkään vaikka yksi rivistä lähtikin kesken makuun.
Seuraaminen taluttimessa: 8½ haahuilua, ajoittain Herttamaista seuraamista, mutta etenkin täyskäännöksissä ja suorilla pätkillä haahuilua. Kerran myös nuuskutti maata.
Seuraaminen ilman hihnaa: 9 parempi, mutta edelleen haahuileva. En oikeen itse osaa sanoa mikä sitä häiritsee, mutta ei kyllä keskittynyt siihen mitä oli tekemässä täysillä.
Liikkeestä maahanmeno: 10 hyvä =)
Luoksetulo: 8 Ehkä aavistuksen liian vauhdikas, törmäsi lopussa ja tyrkkäsi kättä (ilmeisesti hapuilee namin toivossa). Ihme kierto takaa.
Liikkeestä seisominen: 9 Haahuilua alusta alkaen, pysähtyi kyllä käskystä. Lisäksi loppuperusasentoon kaksoiskäsky.
Estehyppy: 8 ihan kuutamolla kun annoin käskyn, eli kaksoiskäskyllä hyppäsi, muuten ok
Kokonaisvaikutelma: 9 Ilmeisesti kuitenkin tuomaria miellytti meidän yhteistyö, sillä saatiin vielä KP :)

Eli ALO1, KP, 180pist. sijoitus 2/14 =)



Tässä nähdään että kyllä se ahkera treenaaminen tuottaa tulosta =) Nyt täytyy vain miettiä yritetäänkö TK1 vai mennäänkö suoraan AVO:n :) AVOn liikkeitäkin on alettu kyllä jo treenaamaan =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti