lauantai 1. joulukuuta 2012

Pikku-Metun ensi esiintyminen ja kuulumisia

Meten kanssa oltiin tänään pyörähtämässä Match Showssa Kuopiossa. Mätsäri järjestettiin Musti ja Mirri areenalla, jossa käymme myös treenaamassa. Tosin Mette ei ollut vielä kertaakaan siellä käynyt, koska mulla ei ole nyt hallikorttia. Pentuja oli ilmoitettu 31kpl. yhteensä koiria oli varmaan n. 100kpl. Mette oli pennuissa ja yllätyksekseni voitti pennut! Metu esiintyi kyllä kivasti vaikka mulla ei ollut edes näyttelyhihnaa mukana ja esiinnyttiin lilalla noutajataluttimella :D BIS kehää odoteltiinkin sitten melkeen 2h, siellä Mette ei oikein jaksanut enää esiintyä ja sijoittui kuudenneksi. Kiva päivä!

Mette pentujen 1. ja BIS6



Sitten niitä kuulumisia. Metellä on nyt ollut kaksi pissatulehdusta ihan peräkkäin ja päätimme eläinlääkärin kanssa tutkimuksilla selvittää ettei kyseessä ole virtsakivet tai mahdollinen rakenteellinen vika, joka näille tulehduksille altistaisi. Niinpä eilen aamulla pikku-Metu rauhoitettiin ja otimme röntgenkuvat sekä tehtiin ultraäänitutkimus rakon alueelle. Noh, helpotukseksi kummastakaan ei löytynyt mitään, ei kiviä eikä rakenteellista vikaa joten saatiin huokaista helpotuksesta. Sinne meni taas 100e... onneksi on vakuutus. Päätettiin että tämän antibiottikuurin loputtua jatketaan jonkun aikaa estolääkitystä (n. 3kk tai ensimmäisiin juoksuihin). Alkaispa noi juoksut pian, kun siihen kuulemma yleensä tulehduskierteet pennuilla loppuu. Meten emällä Hildalla on alkanut juoksut 6,5kk iässä ja Mette on nyt sen 6kk, joten toivottavasti on tullut äitiinsä :D

Mette lepäilee kotona pedissään eläinlääkärireissun jälkeen..

Muita kuulumisia ei oikeestaan ole. Ollaan treenailtu, välillä enemmän, välillä vähemmän ja lenkkeilty ihanassa talvisessa säässä. Kohta onkin jo vuoden kohokohta eli Messari :)) tuskin maltan odottaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti