tiistai 11. joulukuuta 2012

Messukeskuksen näyttelyt

Viime viikonloppu vierähti jälleen koiramaisissa merkeissä Helsingin Messukeskuksen Voittaja ja Helsingin Voittaja näyttelyissä Kertun ja Kaapon kanssa. Suurempaa menestystä ei saatu, mutta yleisesti ottaen olen tuloksiin tyytyväinen. Ruotsalaiset olivat taas saapuneet isoilla joukoilla etenkin urosten kanssa, ja veivätkin jälleen kerran lähes kaiken.

Lauantaina flatit arvosteli Hans v d Berg Hollannista. Kaapo oli isossa valioluokassa (12 valiourosta) ERI4 saaden SA:n. Kaikki kolme Kaapon edellä olivatkin ruotsalaisia. PU-kehässä kävimme pyörähtämässä ilman sijoitusta. Kerttu jatkoi luuseriputkeaan saaden yhden elämänsä harvoista EH:ista :D Hupaisaa. Arvostelun mukaan oli liian suuri tuomarille (arvostelu alkoi TOO big...) ja hän toivoi parempia liikkeitä. Lauantain arvostelut lisäilen myöhemmin.

Kaapo :) kuva Satu Saarinen


Sunnuntaina tuomarina toimi Katja Korhonen. Kaapo oli jälleen valioluokan ERI4, SA. Leo oli ERI3 ja kaksi ensimmäistä ruotsalaisia. PU- kehässä ei sijoitusta. Kerttu oli valioluokan ERI2, SA ja sijoittui vielä paras narttu kisassa PN4:ksi. Kolme ensimmäistä jälleen ruotsalaisia koiria.

Kaapon sunnuntain arvostelu:
"Erinomainen tyyppi, oikeat mittasuhteet. Hyvä uroksen pää, purenta ok. Hyvät korvat. Kaunis kaula, viisto lapa, pysty olkavarsi. Hyvät takakulmaukset. Hyvä eturinta ja runko. Vankka raajaluusto. Hieman litteät käpälät. Aavistuksen pehmeä karvanlaatu. Hyvä häntä. Yhdensuuntaiset takaliikkeet, hieman levottomat etuliikkeet, sivusta hyvä askelpituus ja voima. Miellyttävä luonne."

Kertun sunnuntain arvostelu:
"Erinomainen tyyppi. Keskikokoa kookkaampi, mutta linjakas. Oikeat mittasuhteet. Kauniit pään linjat. Purenta ok. Hyvät korvat. Erinomainen kaula joka kiinnittyy kauniisti selkälinjaan. Erinomainen eturinta ja runko. Tasapainoisesti kulmautunut. Vankka raajaluusto. Litteät käpälät. Erinomainen karvanlaatu ja häntä. Liikkuu yhdensuuntaisesti erinomaisella askelpituudella ja voimalla. Miellyttävä luonne."

Kerttu PN4, kuva: Anu Vorobjev

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti