keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Vuosi 2012 ja tavoitteet 2013

Nyt on taas aika summata kuluneen vuoden tapahtumat ja suunnitella tavoitteet vuodelle 2013. Viime vuosi oli jälleen tulosrikas, etenkin koepuolella. Myös näyttelypuolella saatiin menestystä.
Tavoitteena oli Kertulle VOI startti tokossa, mutta Kerttu kuitenkin "muutti" lähes pysyvästi Hyvinkäälle keväällä, joten tokoilut jäi sikseen. Kerttu kuitenkin saavutti taas näyttelyrintamalla mukavia tuloksia; ROP, 3xVSP, 4xCACIB ja 2xVACA. Kaikki tulokset Suomesta.

ROP & CACIB Lahti KV

Kaapolla tavoitteena oli saada nome-b kokeista ALO1 ja tavoite täyttyikin. Kaapolle siis tuloksena nomesta ALO1, ALO2 ja AVO1! WT:stä Kaapo sai AVO3-tuloksen. Kaapo kävi myös viidessä näyttelyssä ja sieltä kaksi PU-sijoitusta PU2, VACA Oulusta ja Turusta PU4.

Kaapo Nome-B AVO1


Hertan vuoden 2012 tavoitteet oli FI MVA ja tokosta ALO1. Hertta saavuttikin tokossa 3x ALO1 tuloksen ja syksyllä vielä starttasi AVOimessa luokassa saaden AVO1. Näyttelypuolella Hertta matkasi Liettuaan ja valioitui sieltä saadulla SERT:illä FI & LT MVA:ksi. Samaiselta reissulta Hertta sai vielä VACA:n. Yksi VARASERT tuli myös keväällä Suomesta saatua.

Hertta TOKO AVO1


Saimme myös joukkoomme ihanan pikku-Meten, joka on viihdyttänyt meitä heinäkuun lopulta saakka. Mette kävi loppuvuodesta Match Showssa, jossa olikin upeasti pentujen 1. ja BIS6!

Mette 8viikkoa


Tavoitteet vuodelle 2013:

Kerttu: Ruotsin ja/tai Norjan SERT.

Kaapo: Nome-B: AVO1 ja startti VOIttajassa.
            Näyttely: CACIB

Hertta: Toko: VOI1

Mette: Toko: startti ALOssa.
           Näyttelyt: SERT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti