keskiviikko 2. toukokuuta 2012

TOKOtreeniä ja Lahti KV 2012



Paljon kavereiden näkemistä, treenailua ja näyttelyä sekä Wapun juhlintaa Kaisaniemessä.. niitä tämä ihana pidennetty viikonloppu piti sisällään.
Lauantaina käytiin Mariannen kanssa treenailemassa Helsingissä. Hertalle tein ruutua Mariannen avustuksella. Eri suunnista lähetyksiä, ruokakippo ruudussa palkkana. Nami suuhun ettei vinkassut samalla kun lähetin :) Kivasti meni. Nyt voisi pikkuhiljaa alkaa vaikeuttaa treeniä. Lisäksi tein ihan pikkupätkää seuraamista ja siinä tuntui olevan vähän enemmänkin häiriöherkkä. Tosin oltiin nyt eka kertaa ulkokentällä talven jälkeen, joten sillä voi tietysti olla osuutta asiaan. Paikallamakuu häirittynä piiiitkästä aikaa. Marianne teki kunnon häiriöt, viskeli palloja nenän edestä ja käskytti hae-käskyä. Kerran nousi hae käskystä, mutta sen jälkeen ok. Ei oo tosiaan pitkään aikaan tehty noin paljoa häiriötä paikallamakuuseen. Luoksetulon stoppeja oli tarkoitus tehdä, mutta ne on levinneet ihan käsiin joten Marianne keksi uuden tavan opettaa sille se pysäytys ja katsotaan nyt toimiiko se. Näytti ainakin paljon paremmalle kuin tolla mun vanhalla tyylillä.




Kertun kanssa ei kauheesti treenailtu. Vähän kaukoja huviksi ja 2 ruutuun lähetystä, joista toinen stoppi :D Kuvailtiin sitten enemmän...


ruutua (kuvat: Marianne Forsell)


 Sunnuntaina suunnattiin Lahden kansainväliseen koiranäyttelyyn Kertun kanssa. Flatteja oli ilmoitettu vain 24 kpl mutta luettelosta huomattiin että taso oli silti kova. Tuomarina oli Leni Finne. Kerttu oli ROP ja sai CACIB:in :)

ROP Kerttu ja palkintokoira


Kertun arvostelu: "Oikeat mittasuhteet. Sopiva luusto. Oikealinjainen pää. Hieman pyöreät silmät. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävä eturinta. Hieman pysty olkavarsi. Oikeamallinen rintakehä. Hyvät takakulmaukset. Hieman leveä edetä. Hyvä askelpituus."


kuva: Satu Saarinen

kuva: Denice Nevalainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti