sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Kerttu VSP Tampereella

Lauantaina eli eilen ajettiin pitkän matkan päähän näyttelyyn Tampereelle. Alunperin minun ei pitänyt koko näyttelyyn mennä, vaan Mariannen piti Kerttu hakea Hyvinkäältä Tampereelle ja viedä takaisin. Viime kerralla Hyvinkäällä käydessä Kerttu aloitti juoksut (27.4.), joten en sitä voinutkaan jättää sinne Kaapon kiusaksi. Suunnitelmat muuttuivat ja niin me ajettiin eilen Kertun ja Hertan kanssa Tampereelle ja takaisin yhteensä n. 600km. Ihan hullua :D

Kerttu oli VSP ja sai CACIBin :) Kerttu osallistui myös Flat Powerin kasvattajaryhmään joka oli ROP-kasv. ja BIS2-kasv. kovatasoisessa seurassa! Kertun veli Leo oli ROP ja sai CACIBin :) Heidin Maisa sai ekan SERT:n ja oli PN3!

Kertun arvostelu: "Kaunis tasapainoinen narttu. Hyvät mittasuhteet. Vahva pää. Hyvä luusto ja eturinta. Hyvä runko. Hieman luisu lantio. Hyvät kulmaukset. Liikkuu kauttaaltaan erinomaisesti."

ROP Leo ja VSP Kerttu

ROP- FP. Criminal Intent VSP- FP. Criminal Hearts

Sitten ihan toisiin asioihin.. Hertan juoksuja ei näy eikä kuulu! Kai ne sieltä vielä joskus alkaa. Kertulla on juoksut olleet jo 2,5 viikkoa joten arvelen itse että Hertta aloittaa n. viikon kuluttua. Mikään kiire ei kyllä ole ;) 
Hertalla on vielä jalka ollut vähän kipeä. Ollaan otettu rauhassa ja annettu kipulääkettä. Laura sanoi Tampereella että viikon ajan voi antaa kipulääkettä (+ täysilepoa), joten odotellaan vielä muutama päivä.

P.S. Punkkeja löytynyt molemmista tytöistä jo, yök!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti