tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kajaani ryhmänäyttely

Näyttelyssä jälleen kerran.. Ajettiin tällä kertaa Kajaaniin SERTijahtiin :)) ei kyllä taaskaan tullut SERTiä, mutta läheltä liippas. Hertalle KÄY-ERI1, SA, PN4 ja VARA-SERT! Oujee, varasertit on kivoja... jos niillä tekis ees jotain :D Nartuista jotka kisasi SERTistä, sai vaan 2 ERIn, junnuluokan voittajanarttu ja Hertta. Hertta oli tuomarin mielestä seistessä kaunis mutta takaliikkeillä hävisi junnunartulle joka oli PN3. Tuomarina oli Annaliisa Heikkinen.

Hertan arvostelu: "Hyväntyyppinen, sopusuhtainen narttu. Hyvä pää ja kaula. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Tiivis runko. Liikkuu hieman ahtaasti takaa. Hyvä karvanlaatu. Miellyttävä luonne."

Vielä on muutama näyttely ennen pentusia. Lieksa, jonne on ilmoitettu 14 englanninspringeriä ja Joensuu KR sekä Springerspanieleiden erikoisnäyttely. Joensuusta ja erkkarista ei tiiä ehditäänkö sinne, riippuu koska juoksu alkaa ja koska astutus on. Näillä mennään mitä on, enään en viitsi ilmoitella näyttelyihin jos sattuu että juoksu alkaa eikä sit päästäkkään näyttelyihin.

Kertun kanssa mennään ensi sunnuntaina Lahteen, jossa tuomarina on Leni Finne. Flatteja on kyllä ilmoitettu vain 24kpl.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti