lauantai 7. kesäkuuta 2014

Koiranäyttelyviikonloppu Tallinnassa

Teimme viikonlopun näyttelymatkan Tallinnaan, Eestin Voittajanäyttelyyn ja noutajien erikoisnäyttelyyn Mariannen ja koiralauman kanssa. Yövyimme Sokos hotel Virussa ja siellä oli myös Eija, Tappi, Maarit & Maaritin äiti sekä Aleksi.  Menestys oli uskomaton. Vieläkään en voi uskoa todeksi viikonlopun sijoituksia. Lauantaina oli erkkari, johon Kerttu osallistui ja sunnuntaina oli molemmat kehässä, Mette ja Kerttu. Kerttu oli erkkarissa PN2, VSP-veteraani ja sai veteraani-SERTin, jolla Kertusta tuli Eestin Veteraani Muotovalio <3 Kaikki meidän matkaseuralaiset saivat jotain! Leo oli BIS1 & BIS1 veteraani, Lahja BIS3 juniori, Potter sai viimeisen tarvittavan Viron SERTinsä, Raisa oli VSP ja sai toisen Viro SERTinsä. Niin mahtava päivä. Leo ja Kerttu olivat vielä ROP & BIS1 pari <3 Olihan vaan autoon mahduttamista 4 koiran ja järkyttävän määrän palkintoja kanssa :D Leo ja Lahja voittivat pokaaleja, ruusukkeita, isoja ja pieniä ruokasäkkejä, kaksi tynnyriä ruokaa yms. Kuva palkinnoista alla :D

Leo, Lahja ja Kerttu ja LAUANTAIN palkinnot :D


















31.5.2014 Tallinna, Noutajien erikoisnäyttely
tuomari: Barbara Krumpak, Slovenia


Kerttu VET ERI1, SA, PN2, VSP-VET, VET-SERT => EE VMVA!!

"8 years old high quality lady. Lovely head and expression. Excellent topline and front. Correct angulation. Moves very well."

EE VMVA!!















Leo & Kerttu

Best In Show PARI











































Sunnuntaina oli vuorossa Voittajanäyttely. Aurinko paistoi koko päivän. Marianne ja Maarit kävivät aamulla kasaamassa meille teltat näyttelypaikalle ja kävimme sen jälkeen vielä aamupalalla ja pakkasimme autot. Näyttelyalueelle saavuimme hyvissä ajoin ja saimmekin seurailla labbiksia hyvän aikaa. Itse kävelin kahden kehän väliä, sillä toisessa kehässä oltiin niin paljon myöhässä ja pelkäsin että Meten ja Kertun kehät menevät päällekkäin. Loppujen lopuksi flatit ehtivät loppua ennenkuin englanninspringerit edes alkoivat, joten mitään kiirettä ei tullut. Flatit menivätkin hurjaa vautia ja Leo juoksi itsensä parhaaksi urokseksi. Kerttu hetken kuluttua perässä parhaaksi nartuksi! Meidän höppänät veteraanit <3 Lopulta Leo oli ROP ja ROP-vet ja Kerttu VSP ja VSP-vet. Molemmille uudet tittelit Eestin Veteraani Voittaja 2014 ja Eestin Voittaja 2014! Leo ja Kerttu olivat ROP-pari ja olimme myös ROP-kasvattajaryhmä kokoonpanolla Leo, Kerttu ja Raisa. Mahtava päivä tähän mennessä! Vaan enpäs vielä tiennyt mitä oli luvassa.. :D Springerit alkoivat ja pian olikin Meten vuoro. Meten kilpakumppani samassa luokassa ontui ja sai evan, joten tiesin että mikäli Mette saa ERI:n ja SA:n, saamme myös SERTin, koska sitä ei kukaan muu voinut vastaanottaa (junnuja ja vetskuja ja yksi viron valio). Ja Metuhan sai kuin saikin se erinomaisen kera sa:n :D Voi sitä riemun päivää, vaikka suurin ilo repesi vasta kun rusetti oli kädessä :D PN-sijoitusta ei Metelle tullut, mutta saimme SERTin lisäksi vielä VACA:n, joka vahvistuu CACIBiksi! SERTin myötä Metestä tuli Eestin Muotovalio ja myös Suomen Muotovalio!!!! :) Huh, viime päivät on olleet niin uskomattomia että ihan sanattomaksi pistää. Vielä 1,5 viikkoa sitten juhlittiin Meten 2v synttäreitä ja muutaman päivän sisällä on saatu Metelle taipparit läpi ja kahden maan muotovalion arvot! Ensimmäisessä mahdollisessa näyttelyssä valioituminen ja yhdeltä maailman arvostetuimmalta gundog specialistituomarilta Frank Kanelta. Uskomatonta!

1.6.2014 Tallinna, Eestin Voittajanäyttely
tuomari: Alexia Kammenou, Kreikka (flatit)
Frank Kane (sprnkut)


Kerttu VET ERI1, SA, PN1, VSP-VET, VSP => EEVV-14 ja EEV-14!!

"Beautiful bitch, ?? quality. Everything in place makes lovely picture. ?? condition. Lovely head. Excellent mover."

ROP Leo & VSP Kerttu (c) Eija Rajulin


















Mette AVO ERI1, SA, VACA-> CACIB, SERT => FI MVA & EE MVA!!

"2 years. In excellent condition. She needs more lenght of leg. Good bone and feet. Good head type, she just need a bit more stop. "

FI MVA ja EE MVA Mette

























Lisää kuvia reissusta:

Kerttu Eestin Voittajassa

Mette 2 vuotta

PN sijoittuneet. PN4 puuttuu.
parikisaa
parikisaa

ROP-vet & VSP-vet



Mette kehässä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti