tiistai 1. lokakuuta 2013

Hertalle tulos voittajaluokasta!

Me tehtiin se! Toivuttiin viime tokokokeesta, ja uskallettiin mennä kokeilemaan uudestaan vaikka edelliskerta olikin ihan täysi fiasko! Ja saatiin vielä tuloskin, VOI2, 234pistettä!! Uskomatonta :D Vielä edellisenä iltanakin olin ihan varma että nolataan ittemme pahastikkin ja ei enää ikinä kisata tän kokeen jälkeen. Tavoitteena olikin saada vedettyä koe läpi edes jonkinmoisella vireellä ja saada koira jotenkin pysymään paketissa kokeen loppuun asti. Ja olihan siellä virheitä, paljonkin. Mutta kokonaisuuteen olen niiiiin tyytyväinen.






















Tokokoe, Kokkola (Lohtaja)
tuomari: Allan Aula


Hertta VOI2, 234pist.

Paikallamakuu: 10
Seuraaminen: 8½
Liikkeestä istuminen: 10

Luoksetulo: 6, Aloitus maahanmenoon kaksoiskäsky. Juoksi stopista ensin läpi, siihen kaksoiskäsky, maahan meni hitaasti.
Ruutu: 9
Hyppynouto: 0, 
Heitin vinoon, siis TOSI vinoon. On kuvakin :D heh. Tuomari sanoi liikkeen jälkeen että halutessaan heiton saa uusia, mikäli menee vinoon tai kehästä ulos. En tiennyt. Ensi kerralla tiedän..
Metallinouto: 0, Metalli on ällö, tosi ällö.. ajatuskatko varmaan. Otti suuhun, palautti eka liikkurille, pudotteli matkalla. Lopulta kutsuin sen sivulle.
Tunnistusnouto: 9
Kaukokäskyt: 6, Kaksoiskäsky ensimmäiseen vaihtoon ja eteneminen. Tais olla johonkin toiseenkin vaihtoon kaksoiskäsky.
Kokonaisvaikutelma: 10























Nyt taukoillaan kokeista varmaan kevääseen saakka. Treeniä vaan lisää ja möllejä mikäli mahdollista. Hertalle täytyisi saada jotenkin kiinnostus pysymään koko kokeen ajan. Keskittyminen on se suurin ongelma. Liikkeet on vauhdikkaita ja iloisia, mutta esim liikkeiden välillä sählääminen ja seuraavaan liikkeeseen siirtyminen ovat suurimpia ongelmia. Nää täytyis kuitenkin olla jo ylemmissä luokissa kunnossa, joten ei auta kun treenata.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti