sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

kesäpäiviä ja treenaamista



Seuraa päivityksiä viime viikoilta :D Laitan nämä eri otsikoiden alle niin on helpompi itselläkin pysyä mukana, sillä taas on paljon kuvia ja videota yms.
Heidi ja Kira & Hilma olivat kylässä muutaman päivän Heinäkuun alussa :) Oli oikein mukavaa, treenailtiin ja syötiin ja katsottiin kauhuleffa ja käytiin jopa uimassa vaatteet päällä :D Treeneissä ollaan Hertan kanssa nyt alettu panostaa kaukoihin, ja ruutu on Hertalla parantunut ja vastaavasti sit taas tunnari on mennyt taaksepäin. Ollaan yritetty kaukoja tehdä joka päivä kotona 1-2 kertaa, joskus kolmekin (lähinnä ruualla).
Metten kanssa ollaan treenailtu viime aikoina lähinnä taipparihommia ja toko on jätetty sivummalle. Toki aina kun oon Hertan kanssa treenaamassa tokoa niin myös Mette pääsee tekemään, mutta ei mulla ole varsinaisesti sille mitään suunnitelmaa ikinä.
Hertan tunnariongelmasta sen verran että ei oo aikoihin tuonut väärää ja on minusta tehnyt hyvällä tavalla sitä aiemmin. Nenätyöskentelyä saisi olla enemmän, on yleensä ottanut heti oman kun osuu nenään eikä edes haistele muita läpi. Nyt kuitenki Heidin kanssa tehtiin Hertalle tunnaria. En oikeen tiedä mikä siinä meni vikaan(helle?läähätys?väsymys?), mutta ei nuuskinut kunnolla vaan toi väärän. Sen jälkeen tuonut väärää lähes joka kerta oli sitte helle tai ei (eli 3 kertaa ollaan sitä treenattu sen jälkeen). Oon yrittänyt helpottaa, mutta se ei enää nuuski niitä kunnolla vaan ottaa ekan mikä eteen tulee. Täytyy nyt TAAS helpottaa ja palata vanhaan eli oman piilotteluun nurmelle.
Muutamia kuvia treeneistä. Kaikki kuvat on ottanut Heidi.

Hertta treenaa ruutua

Mette harjoittelee seuraamista


Hertta seuraa <3

Vielä vähän videota Hertan ruutu & tunnari:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti