sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

kesäkuulumisia

Tässä kesällä meinaa unohtaa päivitellä blogia.. kotisivuja olen kuitenkin yrittänyt pitää ajan tasalla tuloksien kanssa. Nyt kuitenkin pientä päivitystä viime kuukauden tapahtumiin.

Mette oli hoidossa kasvattajalla 11.-18.6. Littua & Viro näyttelyturneen takia. Siellä Mette oli Liettuassa JUN-ERI1, VSP-JUN :) ja Virossa seuraavana päivänä ERI2, SA, PN4. Metu sai kunnian olla myös JH-koirana eräällä tytöllä, joka sijoittui lopulta Meten kanssa toiseksi nuoremmissa junior handlereissa.

kuva: Sanna Kavén

Mette kävi kasvattajan kanssa myös lonkkakuvissa ja silmätutkimuksissa. Silmät olivat terveet ja lonkatkin näyttivät hyviltä. Tulokset tulivat viikon kuluttua kuvista, ja lonkat lausuttiin kennelliitossa parhaiksi mahdollisiksi eli A/A!!

Tuusulan näyttelyssä käytiin 30.6. Kaapon, Kertun ja Meten kanssa. Meinasin jo jättää näyttelyn väliin kun aamulla heräsin kaverin häiden jälkeiseen olotilaan :D Mutta sitkeästi, vaikkakin kalpeana ja huonovointisena päätin lähteä näyttelyyn ja hyvä niin sillä flateissa Kaapo oli ROP ja Kerttu VSP! Upeaa :) Onneksi Riikka Jauhiaisella oli kamera, sillä olin unohtanut omani kotiin. Saatiin ikuistettua meidän koirien tuplavoitto <3 Kerran aiemminkin on ollut niin että Kepa on ollut ROP ja Kaapo VSP, olisko ollut Toijalassa 2011. Silloin ei tullut otettua kuvaa ja jälkikäteen harmitti ettei kuvaa saatu.
Mette oli ERI3. Kaapon kanssa jäätiin (edelleenkin handleri huonovointisena) ryhmiä odottelemaan ja odotus palkittiinkin, sillä Kaapo oli lopulta RYP-1!!

Tuusula KR 30.6.2013
tuomari (flatit): Luis Peixoto, Portugali
(sprinkut) Erna Britt-Nordin, Ruotsi
ryhmätuomari: Börge Svensson, Ruotsi  


Kerttu VSP & Kaapo ROP


Kaapo VAL ERI1, SA, PU1, ROP, RYP-1

"Excellent type with correct propotions. Very nice head. Excellent lenght of neck. Correct front. Level topline with correct tailset. Excellent back angulation. Excellent mover. Excellent temperament."

Kaapo RYP1


Kerttu VAL ERI1, SA, PN1, VSP

"Excellent type. Very nice head. Correct propotion. Correct lenght of neck. Correct front and back angulation. Level topline. Correct tailset. Excellent mover. Excellent temperament."

Mette JUN ERI3

"Lite långlinjerad med mycket fint huvud. Långa fina öronläder. Bra blick, nos och bett. Fin hals. Bra rygg.Annu lite grund i brusted. Aning rakslälld i överarmen. Bra vinklar bak. Bra rörelser. Fin pals. Trevlig temperament."


Kaapo ja palkinnot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti