tiistai 23. lokakuuta 2012

Syysloma

Vietettiin syyslomaa aluksi täällä Kuopiossa kun Rauni-serkkuni ja hänen parsoninsa Lola ja Mila (Lolan pentu 10vk) tulivat kylään. Sitten jatkoimme loppuviikoksi Hyvinkäälle ja sieltä käsin kävimme muutamassa näyttelyssä. Mila on vasta 10 viikkoa vanha, joten vauhtia riitti Meten kanssa niin sisällä kuin ulkonakin :) Lenkkeilimme, teimme ruokaa ja treenasimme ja muuten vaan tehtiin kaikkea huippukivaa! Rauni vähän videoikin Hertan ja Meten tokoiluja, ja laitankin muutaman videon näkyville tänne!

Tässä Hertan AVOimen luokan luoksarin stoppia..


Ja Mette-Maarit 4,5kk harjoittelee seuraamisen alkeita :)




Loppuviikoksi tosiaan lähdettiinkin Hyvinkäälle. Siellä yhtä sun toista puuhaa ja välissä ehdittiin taas treenaamaan. Mariannen kanssa kävimme perjantaina treenaamassa ja Marianne trimmasi Kertun. Treenit on menneet ihan ok nyt. Uusia liikkeitä on alettu opettelemaan kuten tunnaria ja luoksetulon maahanmenoa sekä ruutukin voidaan laskea "uusiin" liikkeisiin. Metestä piti taas napsasta uudet seisoma- ja pääkuvat ja ne ovatkin tässä alla.

Mette 5kk


Mette 5kk

Lauantaina suunnattiin korttelin toiselle puolen noutajien erikoisnäyttelyyn Hyvinkäälle. Tietysti sattui että niistä 130 ilmoitetusta flatista just mun ilmoittamat Kerttu ja Kaapo menivät päällekkäin.. niin kokoomakehä, yksilöarvostelut kuin kilpailuluokka. Tarvittiin siis hieman järjestelyjä, jotta molemmat koirat saatiin kehään. Heidi G vei Kertun kokoomakehään ja itse olin samaan aikaan Kaapon kanssa kokoomakehässä. Yksilöön Marianne ehti juuri ja juuri viemään Kertun, minä jälleen Kaapon kanssa kehässä, kilpailuluokassa minä vein Kertun ja isä vei Kaapon. Molemmat saivat ERInomaiset ja pääsivät jopa jatkoon valioluokassa, mutta jäivät ilman sijoitusta. Kaapo oli 6 parhaan valiouroksen joukossa ja Kerttu 5 parhaan valionartun joukossa. Ystävien koirat kuitenkin pärjäsivät, Esko oli ROP ja Hannan Dara PN3, Saaristen tytöt pärjäsivät upeasti; Nana VSP, Nila PN2 ja Nella SERT ja FI MVA :) 

Seuraavana aamuna suunnattiin Turkuun koiranäyttelyyn. Kaapo sijoittui isossa valioluokassa ERI2, SA ja lopulta PU4. Kaapon veli Paavo voitti urokset. CACIB meni jälleen yhden päästä (prkl) :DD Kerttu oli valioluokan ERI4, SA. Kaapo ja Kerttu osallistuivat molemmat Flat Powerin kasvattajaluokkaan joka oli upeasti koko päivän kaunein kasvattajaryhmä!

BIS1 kasvattajaryhmä

Kaapo PU4

Nyt ollaan jo takaisin Kuopiossa.. viikko "levätään" ja sitten suuntana Seinäjoki KV, jonne onkin ilmoitettuna vain Kerttu..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti