tiistai 30. lokakuuta 2012

Seinäjoki Kv ja Kannus

Ja taas.. ties kuinka monennen kerran tänä vuonna  Fiatin nokka suuntasi kohti Kannusta.. :D Matkalla mietiskelin että olen tosiaan ollut Kannuksessa aika monta kertaa tänä vuonna ja mm. molemmat kerrat kun kelloja on siirretty, lisäksi ainakin Oulu Kv, Flattien tokoagi viikonloppu ja syyskuun alussa, heh :D Nyt meillä oli luvassa taas treenailuja ja lisäksi Seinäjoki Kv. Mukana kaikki tyttelit. Perjantai- iltana kävimme treenailemassa.

Lauantai aamuna suuntasimmekin jo kohti Seinäjokea. Kerttu ei ihan ollut tuomarin mieleen, ja olikin valioluokan 5/5. Arvostelu ei ole mitään kaunista, mutta uskokaa tai älkää sillä irtosi jopa ERI :D Ihan äkkiseltään arvostelun luettuaan tulee mieleen että tänä koira sai varmaan H:n :D Tässäpä tämä siis:
"Reilu narttu, koon ylärajoilla. Hyvä pää. Hieman syvät silmät. Riittävä kaula. Suora-asentoiset lavat, hieman raskas alalinja. Hieman pitkä lantio. Hieman heikot tassut. Hieman laahustavat takaliikkeet, hieman epävakaat edestä. Hyvä luonne. Hyvin esitetty". 
Mariannen Leo oli ROP ja matkaseuralaisemme Hilma oli hienosti VSP! :) Kasvattajaryhmä (Maisa, Kerttu, Elena ja Hilma) oli ROP! Super mukava päivä kaiken kaikkiaan vaikkei omalle koiralle menestystä tullutkaan.
Takaisin Kannuksessa olimme kahdeksalta ja suuntasimmekin suoraan Dogness- hallille videoimaan Hertan ja Metten treenejä. Tässäpä molemmista koostevideot. Molemmissa videoissa on myös pätkää Kuopiosta kahden viikon takaisista treeneistä :)

Hertta


Mette

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti