maanantai 15. marraskuuta 2010

Valkealan ryhmis ja Kertun ruokintapohdintoja

Käytiin Hertan kanssa Valkealan ryhmänäyttelyssä lauantaina. Tuomarina oli Matti Luoso. Hertta oli isossa(6narttua) junnuluokassa toinen erinomaisella :) Sanna esitti Hertan.

Hertta JUN ERI2

Erittäin hyvän tyyppinen hyvän kokoinen juniorinarttu, jolla hyvä pää. Oikea purenta. Ikäisekseen hyvin värittyneet silmät. Hyvä kaulalinja. Hyvä luusto ja käpälät. Hyvä eturinta, runko ja kulmaukset. Hyvä hännän kiinnitys. Liikkuu hyvin. Hyvä käytös.



Sitten hieman toisenlaisiin uutisiin.. Kertun kanssa käytiin taas eläinlääkärillä, ties kuinka monennen kerran tänä vuonna. Kerttu on tiputtanut paljon karvaa ja kirputtaa osan karvoista pois. Otettiin ihonäytteet mahasta, takapäästä ja korvista ja kaikissa oli hiivaa. Korvatkaan eivät ole nyt olleet punaset tai vaivanneet Kerttua mutta näköjään niissäkin sitten oli jotain. Lääkitys päälle TAAS kerran. Tämäkin on allergiaperäistä niinkuin aiemmat korvatulehdukset ja tassutulehdukset mitä Kertulla on ollut. Alan jo niin kyllästyä tähän jatkuvaan eläinlääkärissä ravaamiseen että päätin vaihtaa täysin Kertun ruokavaliota. Ja koska Kerttu on myös varastopunkille allerginen ei paljoa vaihtoehtoja jää.. eli aloitetaan nyt BARF ruokavalio. Barffilla aloitetaan nyt eliminaatiodieetti ja seuraillaan sitten....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti