perjantai 15. heinäkuuta 2016

Wildomar's päivä

9.7.2016 järjestettiin jälleen kerran Wildomar's -päivä, myös Wildomar's Fun Day:nä tunnettu. Osallistuimme päivään Meten, Hertan ja Kertun kanssa. Kertulla oli juoksu, niin Kerttu on luonani monta viikkoa ja siksi myös Kerttu oli mukana menossa. Tänä vuonna emme jääneet illanviettoon, monestakin eri syystä mm. Mariannen koira Julia oli hoidossa meillä, ja se oli päivän ajan vanhemmillani, Kertun kanssa on aina hieman hankala yöpyä kun se ei juurikaan tule toisten tyttökoirien kanssa toimeen ja ruokien kuljetus on hankalaa kun se syö raakaa.

Oli mukava nähdä niin vanhoja tuttuja kuin aivan uusia kasvoja W-tiimissä. En ala luettelemaan kaikkia paikalla olijoita, koska niitä oli niin paljon. Vietimme kuitenkin erittäin mukavan ja lämpimän päivän.
 
Wildomar's päivän ohjelmaan kuului Wildomar's show, sen jälkeen nyyttärihenkistä ruokailua sekä Vuoden KEPO- kilpailu (kennelpoika), johon osallistui kaikki miespuoleiset tiimiläiset. Kilpailuun kuului tietovisa, esineiden tunnistus ja ruokanappuloiden arviointi (n.200g) sekä kevythäkin kasaus ja purku. KEPO kisa oli hauskaa seurattavaa :D Sen jälkeen oli rotumääritelmän tulkintaa eli Sanna kertoi meille tarkemmin rotumääritelmästä. Kaikissa väleissä oli aikaa kuulumisten vaihtoon :)















Wildomar's Show, johon tuomariksi oli kutsuttu Hanna Nyman, kennel Finemoon(cockerspanielit).
Nuorten narttujen luokassa esitin Meten tyttären Kaisan, joka voitti luokan ja oli lopulta BIS-7.
Aikuisten narttujen luokassa oli molemmat tyttöni Mette ja Hertta, joten Nana tuli avuksi esittämään Metteä. Hertta ei sijoittunut luokassa, mutta Mette voitti luokan ja oli lopulta BIS -6.
Narttujen veteraaniluokassa esitin Hertan äidin Vilman, joka ei sijoittunut luokassa. Vilma on jo 12 vuotias ja aivan ihana mummu <3
Kerttu mummukin pääsi turistiluokkaan, jossa kilpailee kaikki muut kuin Wildomar's kasvatit tai yhteisomistuskoirat. Kerttu voitti turistiluokan. Turistit eivät osallistu enää BIS kisaan.

Kerttu turistien 1.

Kaisa nuorten narttujen 1.







































Mette & Nana aikuisten 1. (ja Plättä & Jenni 2.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti