sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Hertalle tokosta VOI1 ja Kerttu BIS veteraani!

UPEA VIIKKO!! <3

Ensimmäisenä, tärkeimpänä uutisena: Me tehtiin se vihdoin ja viimein: tokoiltiin Hertan kanssa eilen VOI1 tulos Ylöjärvellä!! Nyt kerrankin vain kaikki osu kohdilleen ja saatiin se ykköstulos. Itse ajattelin kehästä tulon jälkeen että pitäisi riittää tulokseen, mutta en seurannut numeroita mitä tuomari antoi, joten en tiennyt yhtään mitä saataisiin :) Pienet onnenkyyneleet siinä sitten tuli kun tuomari kertoi pisteiden riittävän ykköstulokseen. Voitettiin vielä luokkakin! Hertta <3 Se olisi sitten EVL edessä.. joskus tulevaisuudessa :)

14.5.2015 TOKO-koe, Ylöjärvi 
tuomari: Jaana Tala

Hertta VOI1, 260pist, sij 1/4


Paikallamakuu: 9
(tuomarin mukaan oli parempi loppua kohden, eli oisko sit pää pyöriny alussa tms.)
Seuraaminen: 10 (ihan hyvä, ei kuitenkaan "parasta" Herttaa)
Liikkeestä istuminen: 10
Luoksetulo: 8 (hidas stoppi, maahanmeno ok)
Hyppynouto: 9 (tuomari toivoi nopeampaa palautusvauhtia)
Metallinouto: 9 (sama nopeempi palautus saisi olla)
Tunnistusnouto: 8 (hyvä oli itse tunnari, mutta kun liikkuri lähti viemään kapuloita Hertta nousi seisomaan, joten siihen lisäkäsky istumaan)
Kaukokäskyt: 6 (ei todellakaan parasta Herttaa, katseli taas välillä muualle, kaksoiskäsky yhteen vaihtoon ja tuli myös eteenpäin)
Ruutu: 5 (ekalla käskyllä meni yli ruudusta merkin taakse seisomaan, toisella käskyllä ruutuun, jäi vähän kyynärät ilmaan maassa, loppu ok)
Kokonaisvaikutus: 10
Yhteensä: 260pistettä, sijoitus 1/4, VOI1


























Viime sunnuntaina käväistiin  näyttelyssä Pöytyällä Kertun ja Kaapon kanssa. Kaapo oli VSP ja Kerttu 9v (kehien kuningatar :D) liiteli ROP-veteraaniksi ja lopulta vielä ROPiksi! Päivällä kävimme katsastamassa pentuja Aurassa ja palasimme isoihin kehiin iltapäivällä. Kerttu jaksoi hienosti vielä ja esiintyikin ihan mallikkaasti :) Sijoituimme yhdistetyssä 7/8 ryhmässä RYP4 ja BIS veteraani kisassa Kerttu oli BEST IN SHOW -veteraani!!! <3

9.5.2015 Pöytyä RN
tuomari: Marjo Jaakkola (rotu ja 7/8 ryhmä), Pirjo Aaltonen (bis-vet)

Kaapo VAL-ERI, VAK1, SA, PU1, VSP

Kerttu VET-ERI, VEK1, SA, PN1, ROP-vet, ROP, RYP4, BIS1-vet

Kertun arvostelu:
"Erinomaisessa kunnossa esitetty veteraani. Kaunis pää ja ilme. Hyvä eturinta. Sopiva luusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu erinomaisella askeleella, erinomainen luonne." 

Kaapon arvostelu:
"Erinomaista tyyppiä Jäävisti urosmainen. Urosmainen pää. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvin kehittynyt eturinta, samoin runko. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu hyvällä askeleella. Hieman levottomat etuliikkeet."




























Ja mitäs se olisi blogipäivitys ilman pentukuvia, joten loppuun vielä vähä maksa-valkoisia sekä myös ihania mustia <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti