lauantai 3. toukokuuta 2014

Vappupäivän tokokoe Tuusulassa

Heipä hei.. kävimme taas kokeessa, jälleen saldona pyöreä 0, mutta siitä huolimatta rankkaisin tämän kokeen 1. sijalle meidän kaikista yhteisistä kokeista. Molemmilla oli hauskaa kehässä, Hertta oli tosi hyvässä vireessä, kuunteli, keskitty, teki. Liikkeiden välit oli kuulolla ja ne suju TOSI hyvin ja Hertta jopa ennen jokaisen liikkeen aloitusta haki itse kontaktia eikä keskittynyt kaikkeen muuhun! Tämän päivän kokeen kuitenkin "pilasi" sääolosuhteet. Edellisenä iltana jo katsoin että lupaa runsasta vesisadetta koko päiväksi. Treenattu ei olla kertaakaan tänä keväänä sateella koska, no, ei ole satanut vaan on ollut aurinkoista. Koepaikalle mennessäni huomasin ettei onneksi sada. Siitä menikin noin 10min ja alkoi satamaan ihan taivaan täydeltä. Ihmiset istui autossa katsomassa eikä yleisössä ollut ketään. Toivoin että sade ehtisi loppua ennen voittajaluokkaa, vaan toisin kävi. Sehän puski sitten päälle vielä ukonilman ja taivas välkkyi salamoista ja jyrisi kunnolla ja vettä tuli saavista niskaan kun oli voittajaluokan paikallamakuun aika. Naamasta valui vettä ja vaatteet olivat kotiinpäästessä märkinä alusvaatteita myöten, mutta pääasia on että meillä oli kivaa :D <3 Tässä vielä tarkka sepustus kokeesta liikkeineen:

Paikallamakuu: 0 (Oli noussut istumaan ja siitä vielä seisomaan. Liekö syynä märkä maa (joka on Hertan mielestä tosi ällöttävä) vai säikähtikö ukkosen jyrinää. Itsekkin mietin siellä teltan takana et tuleeko toi taivas päälle.)

Liikkeestä istuminen: 0 (Ällö märkä maa, jäi seisoo.. en tajunnu.)

Luoksetulo: 5 (Meni hitaasti maahan koska ällö märkä maa. Eka pysäytys hidas, valui. Toinen pysäytys kaksoiskäskyllä.)

Metallinouto: 8 (Empi vähän aikaa nostossa.)

Tunnistusnouto: 9 (Super!! Vähän puri kapulaa just ennen sivulletuloa, siitä 1 piste pois.)

Ruutu: 6 (Ekalla käskyllä meni liian eteen, joten annoin uuden käskyn. Sillä meni oikeeseen kohtaan ja istumisen kautta hitaasti maahan. Tähänki varmaan syynä se märkä maa.)

Seuraaminen: 9 (Tosi hyvä! Enpä muista koska ois treeneissäkää tehny noin hyvää seuruuta. En tiedä mistä lähti yks piste.)

Hyppynouto: 8,5 ( Tää oli kans ihan super! Suoraviivasesti kapulalle ja takas, ei kolautuksia, suora perusasento, ei puremista tms.. En tiedä miks 8,5.)

Kaukokäskyt: 8 (Kaksoiskäsky ekaan nousuun. Muuten hyvät vaihdot. Jopa seiso-istu oli hyvä.)

Kokonaisvaikutelma: 10

191 pistettä, VOI0
Tuomari Tiina Heino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti