sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Wildomar's Fun Day

Vietimme mukavan viikonlopun viikko sitten Rinkelirinteessä, Aurassa. Hertan ja Meten kasvattaja järjesti kasvatinomistajille Wildomar's Fun Day:n. Nimensä mukaisesti päivä täynnä mukavaa ohjelmaa kaikille osallistujille. Kaikkien saavuttua paikalle vaihdettiin kuulumisia ja syötiin nyyttäripöydän antimia. Oli kiva kun paikalle oli myös päässyt Hertan sisko Lotta, jota en olekkaan nähnyt pikkupentuajan jälkeen. Ja myös Meten veli Melvin oli mukava nähdä. Sitten siirryttiin ulos. Eipä olisi paljon parempaa säätä voinut toivoa syyskuun alkuun. Lämpötila oli yli 20 astetta ja aurinkoa riitti pitkälle iltaan asti.

kuva: Sanna Kavén

















Aloitimme ulkona ohjelman Wildomar's Showlla. Koirat oli jaettu eri luokkiin pennut/juniorit alle 2v, aikuiset 2-7v, veteraanit yli 7v ja turistit. Kaikissa muissa luokissa oli erikseen urokset ja nartut, paitsi turisteihin meni kaikki yhtäaikaa. Mette voitti narttujen pennut/juniorit alle 2v luokan ja Hertta oli narttujen aikuisten 3 tai 4, en nyt muista :D Mette oli lopulta BIS <3 Pikku Metu <3 Ihana Maxi veli oli BIS2.

Mette, kuva: Sanna Kavén


Hertta. kuva: Sanna Kavén

BIS Sijoittuneet, 1. Mette. 2. Maxi 3. Terry 4. Muru 5. Caro 6.Vilma
kuva: Sanna Kavén

























































Näyttelyn jälkeen olikin vuorossa Jennin pitämä luento TOKO:sta. Jenni pitikin mielenkiintoisen ja hyvän tietoiskun tokosta ja näytti muutamia liikkeitä koiransa Plätän kanssa. Toivottavasti moni Wildomar's kasvatin omistaja innostui tokosta :)

Tokojuttujen jälkeen siirryttiin Ottelun pariin. Ottelussa oli tehtäviä, jotka saatiin tietää vasta juuri ennen tehtävää, jotta kukaan ei päässyt niitä etukäteen harjoittelemaan. Nyt kun alan miettimään, niin olen varmaan osan tehtävistä jo unohtanut, mutta kokeillaan jos muistaisin edes jotain :D Järjestystä en muista joten tulee ihan sattumanvaraisessa järjestyksessä. Osallistuin tähän siis molempien tyttöjen kanssa. Joka tehtävässä otettiin aikaa...
Yksi tehtävistä liittyi näyttelyharrastukseen ja tavaroiden raahaamiseen. Tuli saada raahattua metallihäkki+tuoli+sateenvarjo+2 kassia sekä tietysti koira tietyn matkan päähän, kasata häkki, laittaa koira sisälle (ei saanut pakottaa), ja ottaa koira pois, kasata häkki ja kantaa ne takaisin lähtöpisteeseen. Hertan kanssa mulla jäi häkki jotenkin kasaamisvaiheessa jumiin ja siitä tuli varmasti monta sekuntia lisäaikaa. Lisäksi oli vähän ongelmia saada nostettua koko juttu maasta kun tää selkä on mitä on :( pelkäsin vähän että selkä hajoaa, mutta onneksi ei hajonnut. Sitten oli tunnelijuoksu tehtävä, missä oli kaksi kevyttä putkea (agilityputki) peräkkäin ja niistä piti saada koira ohjattua läpi ja takaisin lähtöpisteeseen. Hertta oli supernopea tässä vaikka putkea ei olla tehty pitkään aikaan. Metellä meni aikaa mutta suoriuduttiin kuitenkin :) Ota koppi tehtävässä koira jätettiin tietyn matkan päähän ja heitettiin nakin palasia niin kauan kunnes koira sai kopin. Molemmat tytöt sai kopin heti. Ahneita kun ovat :D Yksi tehtävistä oli sellainen, että piti jättää koira paikalleen ja laittaa lihapulla maahan koiran eteen sekä kääntyä itse koiraan selin. 3 sekuntia oli tässä aika, jonka jälkeen koiran sai vapauttaa lihapullallle. Molemmat tytöt suoritti tämän hyvin. Olikohan vielä muita tehtäviä :D en ainakaan muista että olisi ollut..

Illanviettoon jäi noi kymmenen ihmistä ja iltakin oli tosi mukava. Käytiin Reetan kanssa juoksuttamassa koirat pellolla :) Aamulla käytiin sitten vielä uudestaan peltolenkkiä Caron, Hertan, Meten ja Wiivi Kontion kanssa :D Samalla tuli räpsittyä muutama kuva..
Kiitos kaikille mukavasta viikonlopusta :)
Caro


Hertta, Wiivi, Mette, Caro


Hertta ja Wiivi


Wiivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti