perjantai 3. toukokuuta 2013

Treenimotivaatio hukassa...

Ei ole lähiaikoina kauheasti innostanut treenailla. Hertta käy ylikierroksilla joka ikisissä treeneissä, kuumuu ihan yli ja Mette taas puolestaan on sellainen makarooni, joka on vaikea saada pidettyä mitenkään koossa kun se venkuilee joka suuntaan. Hoh hoijaa.. Jos tässä keväällä/kesällä nyt ryhdistyisi. Nyt jos koska olisi paikallaan joku kunnon koulutus ja kunnolliset kouluttajat tsemppaamassa jatkoon. Vaan eipä ole, joten niillä mennään mitä on.. :D
On tässä talven aikana jotain opittukkin, molempien kanssa. Mette on oppinut menemään maahan ilman käsiapua ja paikallamakuussa pysyy jo ainakin 5minuuttia :) Sivulle tulot eri kulmista on myös ihan ok, tosin edelleenkin se on ihmeellinen makarooni lötköpötkö siinä sivulla. Luoksetulo ok. Liikkeestä maahanmenoa ja seisomista on treenattu ihan kohtalaisesti ja ne jotenkin käsiapujen kanssa sujuukin. Hyppyä aloitettiin tuossa n. kuukausi sitten, matalilla hypyillä. Seuraaminen, tai siis se olematon seuraaminen on järkyttävää makarooni seuraamista ja niiiiiin kamalaa ettei tosikaan. Makaroonilla tarkoitan siis sitä että se ei ole ryhdikäs ja ei malta oikein keskittyä vaan venkuilee joka suuntaan. Intoa kyllä löytyy ja namit ja lelut kiinnostaa vähän liikaakin.
Hertta puolestaan on sisäistänyt talven aikana tunnarin, joka sujuukin nykyään jo ainakin välillä melko mallikkaasti. Nyt ulkotreenikauden alkaessa on tullut hieman takapakkia siinä(ulkona enemmän hajuja), mutta tänään esimerkiksi sujui jo paljon paremmin kuin edellisellä kerralla. Voittajaluokan hyppyä on myös hiottu talven aikana eri kulmista ja se alkaa pääpiirteittään olemaan kunnossa. Ruudun kanssa on tullut lähiaikoina takapakkia, kuumuu valtavasti jo pelkästään siitä että näkee että ruutua rakennetaan. En nyt jaksa joka ikistä liikettä käydä läpitte, mutta hirmuisesti on tehtävää vielä voittajaluokkaa varten joka liikkeessä. Hertalla on niin ihana (kamala) into tehdä kaikkea, ettei keskittyminen ole aina huippuluokkaa. Mutta ennemmin kyllä tykkään tällaisesta koirasta, mitä joutuu rauhoitella, kun sellaista jota saa jatkuvasti innostaa tekemään jotain :) Kokeissa vire ei kuitenkaan koskaan ole niin korkea kuin treeneissä, joten ennemmin näin päin.
Tässä vähän tunnarivideota.. niinkun näkyy, hajut kiinnostaa muuallakin kun kapuloissa :D


Aika tylsä päivitys kun vaan pelkkää tekstiä, mutta yritän tällä ehkä hakea itselle jonkinlaista treeni-intoa. Nyt ei muutamaan viikkoon ole kummallisempaa ohjelmaa, 18 pvä tätä kuuta Hertan kanssa MH-luonnekuvaukseen ja seuraavana päivänä Hertan ja Meten kanssa Jämsän näyttelyyn, siitä muutaman viikon kuluttua onkin Karkun erikoisnäyttely, ja sitten ei taas ole aikoihin mitään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti