keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Liperin näyttely & pääsiäinen

Kävimme pyörähtämässä 7.4. sunnuntaina Liperissä ryhmänäyttelyssä. Halli, jossa kehät olivat oli jääkylmä ja ulkona paistoi aurinko, joten kehät olisi ollut kiva olla ennemmin ulkona. Tuomarina toimi Pekka Teini, ja olin ilmoittanut vain Meten. Hannalle oli Lyydia mukana. Mette oli junioriluokan 2. erinomaisella, ilman sa:ta. Tuomari sanoi että ei anna sa:ta, koska etuliikkeet ovat niin kovin löysät vielä. Sanoi kuitenkin että tervetuloa uudestaan myöhemmin ja että tästä koirasta tulee varmasti upea liikkuja kunhan liikkeet tiivistyvät. :) Olin itse kyllä tyytyväinen Meten esiintymiseen. Nyt ei riehunut ollenkaan hihnassa :)

Meten arvostelu:
"Rotutyyppi erinomainen. Mittasuhteiltaan oikea, hyvin liikkuva elegantti narttu. Hieno pää, hyvä kaula, varma ylälinja. Kyynärpäissä löysyyttä, mikä näkyy liikkeiden pyörimisenä. Etuaskeleessa hieno pituus. Hyvät kulmaukset takana, upea turkki ja hyvä käytös."
JUN ERI2

Matkakumppani Lyydia korjasikin täyspotin kotiin. ROP, SERT & FI MVA!! Onnea Lyde ja Hanna! Lyydia onkin Kertun veljen Leon tyttö.. :) Näyttelyiden osalta seuraavaksi suunnataankin Tallinnan Voittajaan viikon kuluttua. Sinne mukaan lähtee Kaapo, Mette ja Hertta.

Pääsiäistä vietettiinkin Hyvinkäällä sairasloman puitteissa. Koirien kanssa tuli lenkkeiltyä ja treenailtua ja myös muutama kuva räpsästyä.

Kaapo noutaa

Hertta noutaa

Kerttu noutaa



Mette noutaa siipeä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti