keskiviikko 15. elokuuta 2012

kuulumisia

Ajattelin että voisin laittaa tänne vähän ylös kuulumisia ja päivitellä kuvia yms.
Tänään käytiin Meten kanssa ekoilla rokotuksilla. Eli tyttö on jo 12 viikkoa vanha :) Mette oli tosi reipas ja heilutti eläinlääkärisedälle häntää kun tutkittiin ja laitettiin piikki. Lopuksi sitten ei niin hauskaa hommaa eli otettiin verinäyte jalasta. Siitäkään Mette ei kuitenkaan ollut milläänsä vaan istua nökötti paikallaan koko toimituksen ajan :D Näytteestä tutkitaan kantaako Mette PRA Cord1 eli selkokielellä etenevää verkkokalvon surkastumista. Meten emä on kantaja ja isä vapaa tästä, joten Mette voi olla vapaa tai kantaja, muttei sairas. Lisäksi eläinlääkärikäynnillä eläinlääkäri oli vahvasti sitä mieltä että kulmahammas tulisi poistaa mahdollisimman pian :( Hammas porautuu ikävästi kitalakeen ja voi tehdä sinne tulehduksen. Tämän hampaanpoiston yhteydessä eläinlääkäri suositteli myös napatyrän leikkausta. Metellähän on pieni napatyrä, mutta eläinlääkärin mielestä se on ISO ja täytyy joka tapauksessa jossain vaiheessa leikata. Nyt mietitään mitä tehdään navan kanssa..

rokotusten jälkeen on hyvä levähtää :D

Tokoiltu on Meten ja Hertan kanssa PALJON. Meten kanssa ei niin tosissaan ja Hertan kanssa puolitosissaan silmälläpitäen ensikuun kokeita. Ai että mua välillä niin masentaa noi kaukot ja luoksarin stoppi. Kaikki muut liikkeet on jo kasassa, pientä viilaamista tietty mutta peruspiirteiltään. Kaukoissa oon "jo" 3metrin päässä koirasta ja luoksarin stoppi onnistuu joka toisena päivänä ja joka toisena ei.. plää.

Mette osaa tulla jo sivulle, istua ja maahanmeno on opetteluvaiheessa. Seuraamista tehty edelleen imuttamalla ja luoksetuloa niin että kaveri on pitänyt kiinni ja olen kutsunut Meten.

Alla muutamia kuvia viime viikoilta..






ja lopuksi.......

:DDD






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti